IZVOR LjUBAVI


DOBRO
 
PrijemPortalRegistruj sePristupi

Delite | 
 

 Energetska voda

Ići dole 
AutorPoruka
_Zana_

avatar

Broj poruka : 8809
Datum upisa : 04.08.2013
Godina : 54
Lokacija : Nedodjija:))

PočaljiNaslov: Energetska voda   7/12/2014, 18:37

Voda je pojam koji svakoga na nešto drugačije asocira – na kišu, rijeku ili žeđ, ali između ostalog ona je jedina ovozemaljska materija koju moramo u ovom životu svakodnevno konzumirati. Tek kad počnete dublje razmišljati o značenju vode, možete shvatiti kako ju podsvjesno prihvaćate kao prioritet tj. neophodnu energiju koja pokreće život.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ako takvom vodiljom prihvatite vodu onda vrlo brzo shvatite da je vrlo bitna kakvoća te tekuće energije koju unosite u svoj organizam, naročito kad znate da je sastavni dio ukupne mase Vašeg tijela cca. 65% vode, a da taj postotak vode u organizmu značajno negativno varira ovisno o starosnoj dobi osobe, što nam govori da voda možda direktno utječe na starenje Vašeg organizma.

Neosporna je činjenica da čovjek bez hrane može živjeti otprilike 20-tak dana, ali bez vode živi organizam može opstati maksimalno 6 dana, a samo konzumiranje kvalitetno pitke vode može zadovoljiti apsolutno sve dnevne potrebe svakog živog organizma. Voda je postala unosan biznis, a ujedno stvorila i veliki problem – kako možemo među brojnim brendovima ponuđene flaširane vode izabrati adekvatnu kad znamo da je voda već davno kontaminirana raznim industrijskim i atmosferskim utjecajima.

Vođen razinom osobnog znanja i prikupljenih informacija o fascinantnim, a još uvijek neistraženim mogućnostima vode npr. kao moćnog akumulacijskog energetskog rezervoara u kojem životnu ili bolje rečeno “bios” energiju možemo adekvatno pohraniti te istu naknadno koristiti, bez gubitka inteziteta energetske moći u istoj.

Važno je znati da danas nauka nema nikakve odgovore na jenostavno pitanje, zašto je samo voda na našoj planeti jedina materija koju nalazimo u sva tri agregatna stanja: tekućem, krutom i plinovitom. Na pitanje o toj misteriji dobar odgovor nude vrlo cijenjeni znanstvenici Lomonosovog sveučilišta u Moskvi, koji glasi “Jako smo zadovoljni našom spoznajom da o vodi ništa ne znamo jer nas baš ta činjenica možda pokrene da nešto saznamo o njoj.”

Moram istaknuti da sam obilazio relevantne hrvatske ustanove koje se istraživački i znanstveno bave vodom te pokušao od relevantnih hrvatskih znanstvenika dobiti potrebne odgovore i izmjeriti količinu aktivirane energije u vodi. Nažalost znanstveni institut Ruđer Bošković u Zagrebu kao ni hrvatski zavod za javno zdravstvo nemaju adekvatnu opremu s kojom bi se uopće mogle ispitati, dokazati ili odbaciti moje tvrdnje. Navodno je nemoguće vodu energetski znanstveno analizirati. Nitko od znanstvenika nije ispitivao postojanost i količinu energije u vodi kao ni mogućnost energetskog djelovanja na vodu s prepostavkom da je ona stvarno živa te na istu pokušao energetski djelovati.

Koliko sam bio nezadovoljan nedostatkom znanstvenih odgovora, osobno sam zadovoljan činjenicom što od znanstvenika nema odgovora na moje upite jer danas nije lako pronaći pitanje na vrlo važnu životnu temu na koju neki znanstvenik nema barem jedan logičan odgovor. ‘Eureka’ netko bi rekao…

Eksperimenti

S obzirom da sam osobno uvjeren u prisutnost životne energije u vodi, teško mi je prihvatiti takav površan znanstveni odnos o tako životnoj i nezaobilaznoj komponenti te sam odlučio pokušati izvesti eksperiment u skladu sa svojim tehničkim mogućnostima. Stvaran pokus kako bi se čvrstim argumentom uvjerio da nisam subjektivan i uvjeriti sve one “nevjerne Tome” koji u ništa ne vjeruju dok ne vide relevantan dokaz.

Pokušao sam fotografijom argumentirati te istom dokazati stvarnu energetsku prisutnost u vodi, mislim da jedino fotografiranjem vidljivih promjena tijekom eksperimenta možda mogu dokazati postojanje energije u vodi na koju sam energetski djelovao u usporedbi s običnom netretiranom pitkom vodom.

Normalnu pitku vodu sam energetskim tretmanom obogatio tzv. životnom energijom tako što sam određenu količinu vode energetski tretirao vrlo sličnom tehnikom koju primjenjujem kod tretmana energetske komunikacije u kontaktu s ljudskim organizmom. Energetski obogaćenu vodu sam upotrijebio u jednostavnom eksperimentiranju pri pokušaju uzgoja sjemena najraširenije biljke (zelene trave uz napomenu da se test klijanja odvijao u nepovoljno vrijeme koje nije za sadnju te biljke).

Istu količinu sjemena zelene trave sam ubacio u 3 čase po 1dcl vode u svakoj čaši. Sjeme biljke u dvije čase sam uzgajao uz pomoć energetski tretirane vode, na način da je jedna časa 10 dana stajala na dnevnom svjetlu, a u drugoj čaši je sjeme uzgajano bez dnevnog svjetla te u trećoj čaši s vodom na koju nisam energetski djelovao. Nakon 10 dana klijanja ustanovio sam da se stvorio novi život u svim čašama: sjeme biljke uzgajano na svjetlu s energetski obogaćenom vodom je otprilike 30-tak puta bolje napredovalo nego isto sjeme uzgojeno na svijetlu (čaša uz čašu) s vodom bez energetskog tretmana, dok sjeme uzgojano u mraku, ali u energetskoj vodi je otprilike 10 puta bolje napredovalo od biljke u običnoj vodi uz vrlo bitnu napomenu da apsolutno je nemoguće uzgojiti sjeme trave bez prisustva dnevnog svjetla.

Svoj sam eksperiment nastavio tako da sam energetski tretiranu vodu osobno počeo svakodnevno konzumirati odnosno počeo sam je testirati na sebi. Energetski tretirana voda se pije nevjerovatnom lakoćom, bez ikakvog napora 2,5 – 3 litre dnevno, a testiranje vode je trajalo otprilike 20 dana. Tijekom testa sam definirao niz interesantnih zapažanja; osim izuzetne lakoće konzumiranja tretirane vode mojim organizmom vlada savršen mir i ravnoteža unatoč dnevno stresnim situacijama. Zapažam da je znatno umanjena potreba za jelom tj. gotovo prepolovljen dnevni unos hrane, a vidljivo sam nakupio 8 kg (tih 8 kg nije gomila sala iskazana u izraženom stomaku), dobio sam izraženu tjelesnu mišičnu masu, osjećam da se neobično brzo tjelesno razvijam, a u to moje eksperimentalno vrijeme nisam bio tjelesno aktivan.

Testiranja učinkovitosti energetske vode sam također primjenio kod vrhunskih sportaša sa svakodnevnim i napornim treninzima. Kod testiranih sportaša nema promjene izraženog rasta mišićne mase, nema ni promjene tjelesne težine kao u mom slučaju, a svi drugi dobiveni podaci su vrlo pozitivni: povećana eksplozivnost i brzina, nevjerovatna izdržljivost, lakša koordinacija pokreta, uravnoteženo disanje tijekom napora, um besprijekorno funkionira, a mirnoća i trenutna odluka prisutna je u svim situacijama neovisno na umor i iscrpljenost sportaša.
[You must be registered and logged in to see this image.]voda-eksperimentvoda-eksperiment

Dobivene rezultate mogu kratkim opisom navesti; energetski obogaćena voda djeluje na ljudski organizam u istom intezitetu kao na biljku sa slike, a rezultate testiranja vode ne treba posebno opisivati riječima jer na fotografiji pokusa je jasno vidljiva proporcija razvoja sjemena biljke koje je uzgajano u energetski obogaćenoj vodi u odnosu na uzgojeno sjeme iz obične vode.

Energetski obogaćena voda sigurno može naći primjenu u brojnim svakodnevnim životnim potrebama, ali nakon vidljivih rezultata energetski obogaćene vode moja je prva misao (valjda zato jer sam i ja bio teško bolestan), da ova životna voda može pomoći brojnim bolesnicima u bržem oporavku kao i biljci sa slike, a naškoditi im sigurno ne može jer vodu ionako svakodnevno konzumiraju.

Sjetite se koliko se bolje osjećate nakon što se napijete vode koja Vam neopisivo prija ili pak koliko ste puta ispljunili vodu koju ste nesvjesno definirali kao lošu. Znajte da je svakodnevna konzumacija pitke vode najlakši korak za održanje zdravlja svakog organizma.

Možda možemo ovim putem pozvati jednog od brojnih hrvatskih proizvođača vode da bolnici doniraju određenu količinu flaširane vode koju ću ja svojom tehnikom energetski obraditi te zajednički pomoći našim brojnim bolesnicima s ciljem njihovog bržeg oporavka.

Postoji niz pitanja na koja nemam odgovor, ali sam siguran da logično objašnjenje mora postojati. Naša planeta je prekrivena ogromnom količinom morske vode 72%, a ne razumijem zašto ta ogromna količina slane vode nije podređena ljudskim životnim potrebama. Znanosti je poznato koliko ljekovitih tvari morska voda sadrži u sebi, znamo da sastav morske vode ima višestruko pozitivan učinak na svaki živi organizam kao što je definirana velika sličnost između molekularog sastava morske vode i ljudske krvne plazme. Dosadašnja istraživanja potvrđuju da morska voda aktivira čovjekov imunološki sistem te povećava sposobnost ljudskog organizma za samoizlječenje.

Morska voda vrlo pozitivno utječe na psihološko stanje čovjeka, znatno podiže nivo samopouzdanja i povećava razinu životne energije. Obzirom da su istražene spoznaje o morskoj vodi vrlo kompatibilne s pojavama koje sam osobno uočio te ih usporedio s rezultatima mojih energetskih tretmana, podaci potvrđuju da se morskom vodom moram mnogo više pozabaviti.

Svjestan sam činjenice da o iznesenim podacima većina pučanstva uopće ne razmišlja, možda zbog loše informiranosti, ali pokušavam ukazati na mogućnost korištenja životne energije koja ima važan utjecaj na tekućinu koju pijemo i tako poboljšajmo život u kojem sudjelujemo tj. moramo shvatiti da je voda vrlo bitan segment ljudskog zdravlja i produljenja životnog vijeka čovjeka.

Sve što je jednostavno i sve što je na dohvat ruke u principu ostane neprimjećeno.

Stvarnost je neobična, kroz život ljudi svakodnevno i nesvjesno spominju riječ energija, a svim tim osobama u principu nedostaje energije. Svi oni znaju oni da im nešto fali, a ne osjećaju što pa lakše optuže njima čudnu riječ energija, a ne shvaćaju da oni sami stvaraju svoju pokretačku energiju i to uglavnom kroz vodu koju unose u sebe.

Bioenergija i sportaši

Drago mi je da više nemam dodirnih točaka s hrvatskom nogometnom reprezentacijom, ali kao njihovom navijaču moram istaknuti da mi baš nedostaju, ali samo kao sportaši. Srećom više nemam nikakve obaveza takvog tipa, tretiram vrhunske sportaše i to uglavnom strane, više se ne spominjem u javnosti, ali pamtim s ponosom da sam pomogao razvoju velikog broja hrvatskih sportaša. Sjećam se svojih dogodovština kad je došao gosp. Slaven Bilić s glasnogovornikom HNS-a. Glamurozna medijska gospoda, vodeći vatreni kojima se divila cijela Hrvatska, ali tada su bili vrlo skromni, jako mali i najbitnije, tražili su moju pomoć. Već su bili izbačeni iz tabora hrvatske reprezentacije, gosp. Mamić je izbornika Bilića već smijenio u avionu nakon gubitka utakmice sa Grcima 2-0.

Pokojni Bare Teklić, inače je bio pun svojih problema i spletom okolnosti bio blizu mene kad su došle te vatrene papirnate gazde. Ugledavši njih, onako kroz šalu, Bare reče da bi se kladio i stavio tisuću eura na idući meč naših nogometaša. Slaven Bilić se lako zainteresirao, (tko je tih dana još lud da stavlja novac na hrvatske vatrene), ali kad je Bare uočio Slavenovu začuđenost, ispravi se brzo i kaže da bi on uložio novac, ali isključivo na Turke, a nikako na hrvatske nogometaše.

Jako mi je žao što se nedavno desilo našoj repki jer sam siguran da bi im u Brazilu puno pomogao. Svi znamo da imamo moćne pojedince koji se lako uklope u svaku jaku klupsku momčad, ali kad se vatreni skupe u nacionalni tim nastaje problem, nemamo lidera da povede te momke kao ekipu kojoj se vjeruje. Splitski Hajduk me nikad nije kontaktirao niti koristio moje usluge, ali igrači Hajduka u osobnom aranžmanu me jako često traže, oni koji su dolazili su znatno popravili svoju igru što valjda znači da sam im pomogao, mnogi su se prodali u velike klubove europe, a neki su i danas zvijezde Hajduka.

Gospodo, službenu medicinu tj. našu doktore nemojte tako lako odbaciti, doktori će pomoći, ali znaju fulati, znaju krivo dijagnosticirati bolest jer su i oni ljudi koji griješe. No nemojte ih zanemarivati jer nije jednostavno liječiti, bez doktora nema normalnog života.

Kad guglate moje ime na monitoru dobijete posve običnu osobu, ali problem koji većinu nervira ili ih plaši je taj što sam ja nekoliko puta bio mrtav. Nakon svih tih mojih čudesnih ozdravljenja i dugog bolničkog ležanja pravim čudom sam spašen od kliničke smrti te još nekoliko smrtnih bolesti. Opet se desio veliki mirakul, nakon 50 dana bolničkog ležanja i teškog moždanog udara, nakon što ni liječnicima nije bilo jasno što točno dogodilo ja sam ponovno otpušten iz KBC Split kao živ čovjek, … ali ja pijem energetsku vodu.

Stvoren je mit da sam čudo tj. mirakulozan lik, naklapaju o meni svakakve priče kao o nekakvom ‘vanzemaljcu’, a sve nakon mojih bolničkih putešestija i prelazaka iz života u smrt pa opet nazad. Obzirom na populaciju stanovništva u kojem se krečem, pitaju me: Jesi li sreo Isusa tijekom tih svojih bolničkih putovanja? Što ti je Isus osobno rekao? Izgleda li Isus identično kao sa slike? Svašta me pitaju jer oni ne mogu vjerovati da sam još uvijek živ, s lakoćom me prebacuju na ‘onaj’ odnosno na drugi svijet, stvaraju o meni mit i kažu otprilike ovako: siguran sam da svatko tko te želi osobno dotaknuti mora se zapisati jer ti si nam puno bliži i puno realniji od svih mogućih svjetskih i ovozemaljskih ukazanja.

Mnogi ne razumiju da je ovozemaljski život vrlo jednostavan, ako svoj život hočeš proživjeti moraš istog samo želiti, a koliko mnogo i često poželiš toliko toga i dobiješ.

Velika tajna dužeg življenja je u onome što svakodnevno konzumiraš jer samo ono što redovno unosiš u sebe regulira tvoje stanje uma i svijesti, a u ovom slučaju to je svima poznata tekućina – pitka voda koju svaki dan unosiš u sebe.
Nazad na vrh Ići dole
 
Energetska voda
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» SREBRENA VODA

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
IZVOR LjUBAVI :: DRUŠTVO :: ZDRAVLJE-
Skoči na: