Broj poruka : 1034 Datum upisa : 03.05.2012 Lokacija : xxx
Naslov: Šta sve muškarci rade zbog žena… 9/2/2013, 21:22
: Šta sve muškarci rade zbog žena… Muškarci su spremni mnogo toga da žrtvuju ili da učine samo zbog svoje drage. Napravili smo listu ovakvih stvari – u slučaju da ikada pomislite da on "ništa ne čini za Vas". Muškarac nikada ne bi imao tepih Nijedan pravi muškarac nikada ne bi pogledao ispod svog stola u dnevnoj sobi i pomislio kako bi soba izgledala mnogo bolje da se u njoj nalazi predivan tepih ispod ovog stola. Tepisi i staze su uglavnom pokazatelj da u tom stanu živi i žena, a ukoliko je kupovina tepiha bila njegova ideja – to je predložio samo da bi Vas impresionirao. Bilo bi lepo ukoliko bi žene cenile ovaj gest – umesto da stalno ističu kako se boja tepiha i garniture u dnvnoj sobi baš i ne uklapaju savršeno! Pravi muškarac nikada ne bi imao malog, čupavog psa Ukoliko u prolazu zateknete svog komšiju kako šeta malog, čupavog psa sa roza ogrlicom i povocem, koji se uz to i zove Pahuljica, znajte da iza svega ovoga stoji žena! Nijedan pravi muškarac ne bi nikada pomislio da ima ovakvog psa za ljubimca. Njegov izbor bi bio neki redovniji pas, poput dobermana, staforda, buldoga, rotvajlera i slično. Dakle, ukoliko su spremni da pristanu i na malo čupavo čudovište koje neprestano laje, i to samo zbog Vas, to je poprilično velika žrtva na koju su spremni! Pravi muškarac nikada ne bi gledao ljubavni film sa Hju Grantom Muškarci jednostavno mrze Hju Granta i to je činjenica. Mrze to što žene misle da je sladak, što one obožavaju njegov teatralan britanski akcenat, a njegove šale im ni najmanje nisu zabavne. Da nije žena, Hju Grant bi imao ozbiljan problem sa krajnje neuspešnom filmskom karijerom. Budete svesne toga i cenite to što je Vas je Vaš muškarac, uprkos svemu što misli o njemu, ipak izveo u bioskop da pogledate zajedno ljubavni film sa Hju Grantom u glavnoj ulozi. Muškarci se nikada ne bi izvinjavali Za razliku od žena, muškarcima nije potrebno da čuju tu čarobnu reč “izvini”. Mogu da se posvađaju i raziđu, pri tom ne razgovarajući, a sutra se ponovo nađu na pivu i nastave najnormalnije i bez ikakve ljutne i izvinjenja tamo gde su stali. Nisu ima potrebni dugi emotivni razgovori i ispovesti bilo kakve vrste, žive u sadašnjem trenutku i mnogo su fleksibilniji od žena. A najbolje od svega što muškarci nikada neće nesporazume iz prošlosti, povući kao argument u trenutnoj svađi! Muškarac nikada ne bi vodio beskrajno duge telefonske razgovore Kao što im nije potrebno da čuju reč “izvini”, takođe smatraju nepotrebnim beskrajno duge telefonske razgovore u kojima neko opisuje kao je proveo dan, svoje misli i osećanja. Lakše im je pošalju kratak SMS i dogovore se sa društvom kada i gde se nalaze na pivu. Tamo će se ispričati o svemu. Sve ostalo smatra se suvišnim. Muškarac nikada ne bi išao u šetnju dok je na TV-u utakmica Cele nedelje čekaju taj jedan dan, kada se prikazuje meč omiljenog im kluba na TV-u. Da živimo u idealnom svetu, oni bi verovatno nedelju proveli u krevetu, gledali utakmice i naručili picu. Ukoliko Vaš muškarac ode sa Vama u šetnju dok je na TV-u utakmica koju je toliko dugo čkao da pogleda, znajte da Vas voli više nego što možete da zamislite! Muškarac ne bi nikada pogledali ni jednu jedinu epizodu Vaše omiljene serije Nijedan muškarac ne sedi svojom voljom ispred TV-a gledajući sve epizode neke od onih serija koje žene toliko vole. Moguća su dva razloga za ovakvo ponašanje: Ispraznile su se baterije na daljinskom, ili Žena je preuzela kontrolu nad daljinskim upravljačem. Zato, trudite se da ne forsirate svog dragog da gleda serije sa, kako oni smatraju, lošom glumom, prosečnim smislom za humor ili čak elementima otrcane romantike. Muškarac nikada ne bi napustio bar pre ponoći U svakom normalnom kafići, prava zabava počinje upravo posle ponoći i to je činjenica. Zato, ako primetite muškarca kako užurbano napušta kafić pre ponoći, budite sigurni da to radi samo zato što ga kod kuće čeka njegova draga, da pogledaju još neku emisiju na TV-u pre spavanja. Da nije žena, muškarci ne bi napuštali bar sve dok ih bukvalno iz njega ne izbace u ranim jutarnjim satima.
M&D
Broj poruka : 1455 Datum upisa : 17.03.2013 Lokacija : Izmedju jave i sna
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 18/5/2013, 20:16
Muskarci zbog zena rade ovo:90%Nista,hahahahaha,bolje je pitati se sta mi zbog njih radimo....
popovac
Broj poruka : 15823 Datum upisa : 30.11.2012 Godina : 70
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 18/5/2013, 22:16
Znam da su se bacali pod avione,da skrate ljubavne muke...da su molili Boga da im uzme život jer nisu mogli da podnesu odlazak voljene ... i sve u tom stilu....
trag
Broj poruka : 2758 Datum upisa : 13.07.2013
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 13/7/2013, 10:18
bas me zasmeja uvodni post A zbog seksa?
popovac
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 13/7/2013, 11:17
trag ::
bas me zasmeja uvodni post A zbog seksa?
U nastavku teme i o tome će biti reči.....
trag
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 11/8/2013, 14:22
Znaci ne o seksu, vec zbog seksa (sta sve muskarci rade) Znaci bice - kad kad, a?
trag
Naslov: Doping temi malim nadmudrivanjem :) 14/10/2013, 19:56
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 15/10/2013, 21:10
trag ::
Znaci ne o seksu, vec zbog seksa (sta sve muskarci rade) Znaci bice - kad kad, a?
Top 5 najčešćih zabluda o seksu Seks je fantastičan, o seksu često razmišljamo, a neki su u stanju učiniti svašta kako bi do njega došli, no isto tako neki i nisu baš informirani po pitanju seksa stoga vam donosimo pet najčešćih zabluda. [You must be registered and logged in to see this image.] I ma koliko neki bili uvjereni da znaju sve, možda im je ipak nešto promaklo, kao na primjer:
1. Za odličan seks se ne treba truditi Vrijeme je da se suočimo s jednom od laži koju često imamo prilike vidjeti na filmovima. Dakle, kada se par upozna i među njima zaiskri sasvim je prirodno da će im seks biti fantastičan – e to u stvarnosti i ne funkcionira baš tako. Uz osobu koju ste tek upoznali ne dobijete upute za upotrebu. Ono što je bivšem partneru u seksu odgovaralo neće nužno i sadašnjem ili sadašnjoj odgovarati. Dobra komunikacija je ključ uspjeha za kvalitetan seks, a potrebna je i volja te trud kako bi par uskladio seksualne potrebe i kako bi oboje uživali u seksu.
2. Muškarci imaju veću potrebu za seksom od žena Iako bi većina muškaraca htjela da žene misle kako su oni 24 sata na dan i sedam dana u tjednu spremni za seks, istina je da muškarci kao i žene imaju trenutke kada su više i kada su manje napaljeni i kada im libido ima silazne putanje. I na muškarčevu seksualnu želju utječu stres, umor, loše faze i problemi u vezi kao i na žene i nije istina da su uvijek muškarci ti koji imaju veću potrebu za seksom.
3. S godinama seks prestaje biti važan Seks ima važan utjecaj na psihičko i emocionalno zdravlje u svim godinama života otkada osoba postane seksualno aktivna, pa čak i u starosti. Dok neki smatraju da libido s godinama pada, gubitak seksualne želje može biti povezana s brojnim faktorima uključujući depresiju, hormone, probleme sa zdravljem, probleme u vezi, barijere u komunikaciji ili gubitak partnera ili partnerice.
4. Veličina penisa je važna Iako vam svaki muškarac zna reći koliko je dugačak njegov penis, istraživanja su pokazala da je debljina penisa puno važnija za žensko zadovoljstvo. Osim toga istraživanja su pokazala i da 75 posto žena doživi orgazam za vrijeme oralnog seksa, a samo 25 posto žena doživi orgazam za vrijeme penetracije. A kada smo već kod veličine penisa nije istina da veličina prstiju ili stopala ima ikakve veze s veličinom muškarčevog penisa.
5. Žena ne može zatrudnjeti ako muškarac izvadi penis prije ejakulacije Metoda prekinutog snošaja i nije baš sigurna metoda za sprječavanje neželjene trudnoće. I u pred ejakulatu se može naći sperme dovoljno da žena zatrudni. Istraživanja su pokazala da je ova metoda rezultirala trudnoćom kod jednog od pet parova koji su koristili samo tu metodu.
Sada mi fali onaj smajlić koji se smeje ,ali da je muškog roda...
Poslednji izmenio popovac dana 17/12/2015, 22:32, izmenjeno ukupno 1 puta
MARINELA
Broj poruka : 6679 Datum upisa : 30.06.2013 Lokacija : Grad na zrnu soli
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 16/10/2013, 20:20
U pravu si trag i ja sam se evo slatko na kraju tmurnoga dana baš od srca nasmijala..
popovac
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 27/1/2014, 08:40
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 18/2/2014, 15:24
Uživajte u predivnoj priči o muškarcu, ženi, cveću i malim stvarima koje nas teraju da se zaljubimo u nekoga, kažu iz kompanije koja je producirala ovaj video
_Zana_
Broj poruka : 8809 Datum upisa : 04.08.2013 Godina : 60 Lokacija : Nedodjija:))
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 22/2/2014, 16:31
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 17/12/2015, 22:09
Izgleda da rade baš sve. [You must be registered and logged in to see this link.]
SUMAR
Broj poruka : 8607 Datum upisa : 06.02.2014 Godina : 65 Lokacija : MRDA
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 18/12/2015, 00:02
Pravi muškarac je iskren prema sebi. Kada zna da je pronašao pravu osobu, on želi da je učini svojom.
Romanticna dusa
Broj poruka : 3445 Datum upisa : 17.05.2014 Godina : 32
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 22/7/2017, 16:33
A sta tek zene cine radi muskarce?
popovac
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 22/7/2017, 17:28
popovac ::
Uživajte u predivnoj priči o muškarcu, ženi, cveću i malim stvarima koje nas teraju da se zaljubimo u nekoga, kažu iz kompanije koja je producirala ovaj video
14 februara 1914 godine pisao sam post iznad i postavio you tube nlink za izvrsnu priču o ovoj temi. Danas gledam taj video klip je nedostupan jer ga je neka "niska duša " sklonila .Baš šteta.... Ali uvjek se nešto nađe...
SUMAR
Broj poruka : 8607 Datum upisa : 06.02.2014 Godina : 65 Lokacija : MRDA
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 24/7/2017, 16:25
Naslov: Re: Šta sve muškarci rade zbog žena… 1/8/2017, 14:22
Iskreno, žena sam ali mislim da bi muškarac koji zaista vol iskreno mnogo više učinio za ženu nego obrnuto. Čini mi se da je to pravilo. Ali zaista tu ubrajam samo iskrene, koji vole do besvesti.
Volela sam i bila voljena. Moj muškarac je bio jedna normalna osoba, koju kada pogledam vidim ljubav. Ne nije skakao iz padobrana, i skidao mi zvezde sa neba...takve koje to rade ne ubrajam u iskrene. U mom slučaju ljubav se osećala i u svadji, ćutanju, nesporazumu. I što reče Šumar, razgovor, šala, smeh su osnova...