| Erotska poezija | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
dadojović
Broj poruka : 9 Datum upisa : 05.11.2018
| Naslov: Erotska poezija 5/11/2018, 18:27 | |
| Privijaš se,uvlačiš u mene uz kožu mazno se privlačiš. Jutro je i sunce je već palo na otkrivenu polovicu tvoga gologa tijela. A ispod plahte,ja krut a ti ponovo vruća... | |
|
| |
popovac
Broj poruka : 15823 Datum upisa : 30.11.2012 Godina : 70
| Naslov: Re: Erotska poezija 6/11/2018, 18:22 | |
| JADI STAROSTI
Starost je blaga. U mladima sve vrije Ljubav je možda slijepa. Žudnja nije...... | |
|
| |
dadojović
| Naslov: Re: Erotska poezija 7/11/2018, 12:54 | |
| PSSSSST.... Odjeća je spala i čemu sve priče prepusti se gola cijelo svoje biće. Ne traži od mene noćas dok smo goli na uho da šapućem koliko te volim.
Kada žudnja zavlada u tijelima nagim ništa osim bluda ne očekuj,traži. Sve teme i pitanja odgodi za sutra sada me zanimaju samo riječi bluda. | |
|
| |
Admin Glavni Admin
Broj poruka : 1034 Datum upisa : 03.05.2012 Lokacija : xxx
| Naslov: Re: Erotska poezija 7/11/2018, 18:42 | |
| Dadojovič u rublici :Messages Ispod naslova Izvor ljubavi nalazi se poruka ,Klikni na tu rubliku pročitaj poruku.Na taj način možeš komunicirati sa adminom privatnom porukom.Za sve što te zanima slobodno pitaj Admin... 7.11.2018.godine u 18.41h | |
|
| |
dadojović
| Naslov: Re: Erotska poezija 10/11/2018, 19:57 | |
| LAURIN DEKOLTE BEZ GRUDNJAKA
Sanjam često kako ljubim Laurine čvrste grudi. Za njima ja čeznem,žudim moja mašta o tom bludi. Bradavice njene vrele da ih sišem ukrućene. Moje misli hoće,žele tom su cilju usmjerene. Laura se silno trudi moju maštu da razbukti. Ogoljene grudi nudi mom pogledu,razum muti. | |
|
| |
dadojović
| Naslov: Re: Erotska poezija 26/11/2018, 10:37 | |
| USNULA Usne ti ljubim dok spavaš. Obraz mi grije tvoj dah. Ćutim mirise tvoje. Na požudu mirišeš sva.
NAGOVJEŠTAJ Tvoje cijelo tijelo zahvatila strast. Podrhtavaš cijela,treperi ti glas. Zločesta si,nestašna i pohotna sva. Počinješ se svlačiti...to je dobar znak.
| |
|
| |
popovac
| Naslov: Re: Erotska poezija 26/11/2018, 11:39 | |
|
Lijepa si Gledam te kako mirno spavaš Ispod plahte potpuno si gola Umorna, prestati ne namjeravaš A želja mi svira od dura do mola. Smaknem plahtu sasvim polako Zadivi me ljepota tvoga tijela Poželim te namah samo tako Omami me miris, koža vrela. Pogled klizi preko divnih grudi Trbuščića, pa još trunku niže Budi mi se strast a želja ludi Primičem ti se još malo bliže. Zadovoljan što je sve to moje I u snu mi pravu sreću nudiš Poljubim, pokrijem tijelo tvoje AD89 | |
|
| |
popovac
| Naslov: Re: Erotska poezija 28/11/2018, 13:24 | |
| Ljubav ratara i njegove žene u noći posle oranja
Tek kad san sklopi dečje glave ruse i kad goluždravi Vlašići ozebu Ratar i njegova žena sastanu se U čardaku ni na zemlji ni na nebu.
Ruke što su važdan milovale gvožđe sad na njenim vrelim bedrima vijore. Ratar ljubi tako ko da mulja grožđe Ratar grli ženu ko da njivu ore.
Mlada noć pocepa svoje ruho carsko i stari bog na nebu sve zvezde izbeči kad Ratar posle oranja na štalskom tavanu svoju ženu raščereči.
Levi mu dlan brsti na Beloj glavici oštri zubi oru na brdu Orlovcu. Desna ruka vična biču i zdravici češlja crnu ovcu u dolu Vranovcu.
Kad se oran orač potrbuške pruži povilenile bi i sijede starice. Kad bi znale kako ratar noću pluži mnoge bi carice bile ratarice.
Ratar voli tako kao da ratuje ko da ruši zidove na tesnoj ćeliji. Ratar vodi ljubav ko da argetuje u nekoj dalekoj zemlji Dembeliji.
A Ratarica mlečna mlekarica slatkomučenica s anđeoskim likom skida zlatnim prstima skorup sa karlica razorena do pupka tupim raonikom.
Pucketaju kosti, pucketaju grede i sručuje se ćeramida s krova. Ratar drma stabla ko da trese zvezde Puca ko da motre ga svi preci iz rova.
Cvili pod njim žena kao violina podmazana belim lukom i sirćetom i slušaju je i Breg i Dolina i prete joj nekim teškim berićetom.
Posle ljubavi ko i posle bitke Ratar hrče s buklijom dojke na svom dlanu i sanja kako mu njene ruke vitke sipaju melem na krvavu ranu.
Dva tela van vode i zemljine teže što se sudariše u večernjoj tami smirena i topla sad spokojno leže u senu kao u Kumovoj Slami.
Ponoć već tu je i zvezde se bliže Rataru što trza ruku iz nedara i šiba kuče meseca što liže pozlaćene brazde njenih bedara.
Dobrica Erić (1936) | |
|
| |
SUMAR
Broj poruka : 8607 Datum upisa : 06.02.2014 Godina : 65 Lokacija : MRDA
| Naslov: Re: Erotska poezija 28/11/2018, 22:59 | |
| | |
|
| |
popovac
| Naslov: Re: Erotska poezija 29/11/2018, 21:23 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] Original postavio Buntovnik_Bez_Razloga Volim te,nocu,tiho da ne probudim usnule prozore grleci grcevito jastuk i sapucuci kroz san tvoje ime sasvim tiho da me ne cuju usnule lutke Uskovitlana,vrela reka izmedju noci i dana moj pakleni ponos kamen o vretu ljubavi zeljom iskidan,suzama ispran ali cvrst nepremostiv! Zelim te,nocu,tiho kao zvezdu uz casu vrelog,mirisnog kuvanog vina i pregrst pijanih stihova za ,za nova svitanja | |
|
| |
SUMAR
| Naslov: Re: Erotska poezija 30/11/2018, 00:14 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Pssst! Ne troši vreme na nepotrebno, samo me zagrli. Tako volim kad si tu...rekla je... I zagrlio sam je. I ti si meni nedostajala. Volim te. Pogledala me je kao da traži istinu u toj dubini. A meni se motaju samo misli, one lepe, najlepše... Ne volim depresiju! Dobro mi je sve dok mi ne postane lepo, tada će ona čekati mene... A ja ne znam hoću li doći. | |
|
| |
popovac
| Naslov: Re: Erotska poezija 30/11/2018, 15:51 | |
| „Obična pesma” - Milan Rakić
Naša je ljubav bila kratkog veka, Trenutak jedan – tek godinu dana, I rastavi nas naglo sudba preka, Bez uzdisaja, bez suza, bez rana. U svađi nam je prošlo pola dana; U pomirenju mučnom pola noći. I bežao sam iz našega stana, tražeći mira u poljskoj samoći. (...) Pa ipak – da si samo katkad htela U zanosu, i sličnoj mekoj svili, da kažeš nežnu reč iz srca vrela – I mi bi možda dugo srećni bili! A sad polako teče ovo vreme; Postadosmo tuđi jedno drugom; I gledamo se u ćutanju dugom Tupo, k’o sito dete šećerleme. | |
|
| |
popovac
| Naslov: Re: Erotska poezija 2/12/2018, 11:10 | |
| | |
|
| |
SUMAR
| Naslov: Re: Erotska poezija 3/12/2018, 15:00 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]"Ne budi me zbog jutra draze su mi noci sapat ili dodir luda igra sjena. Ne trudi se da shvatis nikad neces moci cudna je to igra. Ja sam zena.." | |
|
| |
popovac
| Naslov: Re: Erotska poezija 3/12/2018, 21:30 | |
| | |
|
| |
SUMAR
| Naslov: Re: Erotska poezija 6/12/2018, 23:32 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Nikad me nemoj uciti
Kuda ti usne prijaju
I koliko vlazan jezik
Godi tvojim bedrima
Mozda zaboravis dusu
Negdje na mom stomaku
Ili ti srce ostane
U mojim njedrima.... | |
|
| |
dadojović
| Naslov: Re: Erotska poezija 18/1/2019, 20:34 | |
| POČETAK
Tijelo svo ti drhti i pička ti vlaži u ekstazu toneš dok gaćice svlačiš. Privijaš se žudno želiš da se maziš. Da prstima nježno svaki otvor dražim. I već si sva vruća željna tvrdog kurca. Silno su ga željne pica, guza, usta. Vadim ga iz gaća nabreklog ti pružam. Pohotno ga gutaš i stavljaš u usta. A prstima već mi bludno stišćeš muda. Pa jezikom plaziš svom dužinom uda.
| |
|
| |
popovac
| Naslov: Re: Erotska poezija 19/1/2019, 12:53 | |
| ZBOG NEKOLICINE PJESAMA
Zbog nekolicine pjesama
u kojima sam progovorio
o njihovoj tajni
žene su mi u starosti
posebno naklonjene.
Pronalaze skrovita mjesta
u svojim užurbanim životima
i tamo me odvode.
Svlače se do gola
svaka na svoj način
govoreći:
«Pogledaj me, Leonarde,
pogledaj me ovaj posljednji put.»
Zatim se naginju preko postelje
i zaklanjaju me
kao bebu koja drhti.
Leonard Cohen: | |
|
| |
dadojović
| Naslov: Re: Erotska poezija 27/1/2019, 20:50 | |
| ORALNE IGRICE
Dok jezikom plazim po njenoj maci grči se, stenje, oral ju draži. Prodirem, vrludam, klitoris tražim pohotno ližem taj prorez slatki.
I sva je vruća, obilno vlaži. Šapuće bludno: "Uzmi me dragi". Povija tijelo. "Još dublje!" - traži. Usmine širi nudeći čari. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Erotska poezija | |
| |
|
| |
| Erotska poezija | |
|