IZVOR LjUBAVI
IZVOR LjUBAVI
IZVOR LjUBAVI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DOBRO

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Da li bi ste priznali prevaru ili ne?

Ići dole 
+3
trag
Cura fina
_Zana_
7 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
_Zana_

_Zana_

Broj poruka : 8809
Datum upisa : 04.08.2013
Godina : 60

Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime4/3/2014, 09:24

First topic message reminder :

...zamislite mali scenario(chesto se dogadja)..

Popili ste malo više i prevarili voljenu osobu, a sada vam je jako žao i sve biste učinili da se to popravi. Odlučili ste da priznate sve, ali da li ste upravo tako napravili pogrešan korak?

Ako je (ne)mili događaj sa trećom osobom za vas predstavljao samo avanturu i prolaznu epizodu, a ne priliku za fatalnu ljubavnu romansu, onda ćete verovatno poželeti da ispravite načinjenu grešku.

Najbolji način da se iskupite je da više nikada ne dopustite sebi takav "izlet", umesto što ćete priznati osobi sa kojom ste u vezi da ste je prevarili sa nekim do koga vam uopšte nije stalo.

Priznanje može da stvori jaz između vas, a postoji i veliki rizik da ćete biti ostavljeni. Raskid veze ili razvod braka su jedan od najsigurnijih scenarija nakon priznanja prevare. Povređeni partner, odnosno partnerka, u šoku i besu poželeće da vas odgurne što dalje od sebe i teško će razumeti da među vama i nekim trećim nije bilo baš ničega što bi vas nateralo na novu prevaru.
Da li bi ste priznali prevaru?
Nazad na vrh Ići dole

AutorPoruka
Solveig

Broj poruka : 2123
Datum upisa : 26.12.2013

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime13/3/2014, 23:02

E, taj moj, virtuelni (beše to odavno) se raširio na svim forumima. Možda i ovde dođe, to se nikad ne zna.
Sad bacih pogled na jedan veliki forum... Okružio se TAJ tamo ženama, ko u haremu. Razmenjuje se erotika sve u šesnaest! Mogu ga zamisliti, onako srećnog, s pimpekom "na gotovs!"

Joooj, kad se setim kakva sam guska tad ispala! Šta ćeš, prvo forumsko iskustvo...
Nazad na vrh Ići dole
popovac

popovac

Broj poruka : 15823
Datum upisa : 30.11.2012
Godina : 70

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime13/3/2014, 23:23

Solveig ::
E, taj moj, virtuelni (beše to odavno) se raširio na svim forumima. Možda i ovde dođe, to se nikad ne zna.
Sad bacih pogled na jedan veliki forum... Okružio se TAJ tamo ženama, ko u haremu. Razmenjuje se erotika sve u šesnaest! Mogu ga zamisliti, onako srećnog, s pimpekom "na gotovs!"

Joooj, kad se setim kakva sam guska tad ispala! Šta ćeš, prvo forumsko iskustvo...

Taj ovde sigurno neće doći... ovde nema naivnih... svi se uzajamno  uvažavamo  ,a takav teren nije pogodan. Erotika nije motiv jer je ima i izvan foruma ,ali ako je stimulans onda su to dječija posla ,a djece nema na forumu. Možeš Solveig  biti bez brige  na ovom forumu  ga nećeš sresti   ni kao gosta.... šmeker
Nazad na vrh Ići dole
Palma*
Aktivan clan
Aktivan clan
Palma*

Broj poruka : 11980
Godina : 103

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime14/3/2014, 09:03

Sol, sad znam da nismo imale istog virtuelnog švalerčinu! Onaj malčice moj i svačiji   Poljubac za njega voli malo intimniju atmosveru, pa zato boravi na manjim forumima. Takvim koji imaju one male fine čat sobice, gde se uz kamere dobro zabavljaju. Što se mene tiče ja u te sobice ne zavirih jer dobro znam kako se kasnije zloupotrebljavaju takvi snimci "zaljubljenih".

Pored toga net mu pruža i paletu drugih mogućnosti koje  ne štedeći se koristi: skype, fejs, čatovi... ih, kol'ko hoćeš ih je. Ko voli nek' izvoli.

Ne, nisi bila guska samo si se malo zabavljala ne očekujući da je toliko pokvarenosti u ovom svetu.

Poslednji izmenio Palma* dana 14/3/2014, 13:45, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
_Zana_

_Zana_

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime14/3/2014, 10:43

..ajd sad cu ja jo5..cure,pa shvalerisanja ima i kod zhena,nismo ni mi cvecke..ja znam ,nekoliko njih,koje su pokushale da prevedu "zhednog preko vode" dosta mushkog sveta..neke su uspele da "preveslaju"neke nisu..u svakoj prichi nas ima dvoje..
Nazad na vrh Ići dole
Palma*
Aktivan clan
Aktivan clan
Palma*

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime14/3/2014, 13:44

Zana, slažem se s tobom da nismo nikakve cvećke ni mi, ima nas svakojakih. Mislim da je razlika između naših i muških švaleracija i u razlozima  zbog kojih ulazimo u iste, kao i u osećanjima (u većini slučajeva).
Meni je poznata jedna koja je u virtuali  prevela žedne preko vode poprilično muškaraca i žena  i veoma dobro ih prevaspitala... tako dobro da im više nema pomoći!

Nisam posebno ekzotična cvećka ali više mi se nekako sviđa izraz "ljubavnik" (ako se već bavim tom delatnošću očekujem i ljubav pri tome!) od "švalera" bar kad sam ja u pitanju.  šmeker 
Nazad na vrh Ići dole
Solveig

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime14/3/2014, 16:58

Par godina sam visila na forumima, ali nikad nisam videla da žena-forumašica može biti tako pokvarena kao muškarac!
A da mi umemo da napravimo dar-mar... Umemo, naravno! Samo, to nikad nije iz tako niskih pobuda kao što rade ovi SAJBER-ŠVALERI! Mi samo hoćemo malo da se pomazimo i da nas neko voli. monitor  A ne da nekog bacimo u prašinu.
Nazad na vrh Ići dole
Palma*
Aktivan clan
Aktivan clan
Palma*

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime14/3/2014, 19:15

Par godina sam visila na forumima, ali nikad nisam videla da žena-forumašica može biti tako pokvarena kao muškarac!

Aha, ulovila sam te!  hehe.. 
Špricala si časove na kojima se obrađivala dotična materija!

Samo, to nikad nije iz tako niskih pobuda kao što rade ovi SAJBER-ŠVALERI!

Sol, kada to radi žena ondaK je to iz mnogo nižih pobuda!
Nazad na vrh Ići dole
_Zana_

_Zana_

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime15/3/2014, 12:13

Palma* ::
Zana, slažem se s tobom da nismo nikakve cvećke ni mi, ima nas svakojakih. Mislim da je razlika između naših i muških švaleracija i u razlozima  zbog kojih ulazimo u iste, kao i u osećanjima (u većini slučajeva).
Meni je poznata jedna koja je u virtuali  prevela žedne preko vode poprilično muškaraca i žena  i veoma dobro ih prevaspitala... tako dobro da im više nema pomoći!

šmeker 

..ma ja to okvirno..naravno da prevara nema veze sa polom osobe..nego samo se popovac,od mushkih, uhvatio u koshtac sa nama,pa chisto radi ravnopravnosti navedoh i zhensku shvaleraciju iliti prevaru..
Nazad na vrh Ići dole
Solveig

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime15/3/2014, 13:35

Palma* ::

Sol, kada to radi žena ondaK je to iz mnogo nižih pobuda!

U pravu si! U potpunosti se slažem s tim.
Najniža pobuda jeste - razoriti nečiji brak, vezu... radi ličnog zadovoljstva i sopstvene sreće. Samo žena može da nastupi tako: umiljato, slatkasto, a sve sa jasnim ciljem, iz sasvim niskog starta.
Nazad na vrh Ići dole
Palma*
Aktivan clan
Aktivan clan
Palma*

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime15/3/2014, 13:45

Samo žena može da nastupi tako: umiljato, slatkasto, a sve sa jasnim ciljem, iz sasvim niskog starta.

Draga, mnogo, mnogo grešiš!  Razlika je u tome što su oni pri tome frajeri, a mi kučke.
Znam muškarca koji to bolje zna da uradi od svake žene. Veruj mi podosta takvih šeta pored nas... bar kad se ne bi spoticale o njih... Al' šta ću kad sam posebno osetljiva na umiljate poglede, nežne reči, romantiku...  a o muškim suzama i da ne pričam!
 ljubav
Nazad na vrh Ići dole
Solveig

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime15/3/2014, 13:49

Kad se jednom opečem, ne stavljam više ruku u vatru.
(To ne znači da sledeći put neću upasti u vulkan..., ali o tome ne mogu unapred da mislim.)

Romantika sve manje pali kod mene. U muške suze verujem samo na sahranama.
Nazad na vrh Ići dole
Palma*
Aktivan clan
Aktivan clan
Palma*

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime15/3/2014, 23:35

Znam, najteže je krenuti dalje. Nastaviti, kao da nikada ništa nije bilo. Da više ne razmišljaš o prošlosti, nego samo o budućnosti. Ustajati svako jutro nasmejana... Poverovati opet nekome i opet se nadati da nisu svi isti.
Nazad na vrh Ići dole
Palma*
Aktivan clan
Aktivan clan
Palma*

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 20:27

[You must be registered and logged in to see this image.]

Zavirimo malo u svoju podsvest i priznajmo: oni koji ne varaju ne rade to zato što "neće" nego zato što to "ne mogu" - iz bilo kojih razloga. Ali hoće! U tome je stvar.  hehe.. 

Naivno sam mislila da ukoliko muškarac pored mene ima priču, pažnju, dobar seks... onda će on dva puta razmisliti 'oće li rizikati da me prevari... al' zeznuh se: ipak me je varao, varao...
Nazad na vrh Ići dole
Solveig

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:02

Kažem ja tebi, Palma*: Treba ih malo zavrnuti. Ili, barem, stisnuti!
Nazad na vrh Ići dole
popovac

popovac

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:20

[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazad na vrh Ići dole
Solveig

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:25

Ma, popovac, ti si skroz u pravu!
Ali moram malo, malkice... mrvicu, mrvičicu... da ga stisnem.
Posle neka ide!
Nazad na vrh Ići dole
SUMAR

SUMAR

Broj poruka : 8607
Datum upisa : 06.02.2014
Godina : 65

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:28

Znam neke koi i dalje stiscu.
Prevaru nikada ne oprastam.
Nazad na vrh Ići dole
Solveig

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:34

Ne oprašta niko!
A da li bi priznao prevaru? hehe.. 
Nazad na vrh Ići dole
popovac

popovac

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:36

Ma, popovac, ti si skroz u pravu!
 U pravu...? Ali sam samcat...a to nisam hteo ni u snu šmeker
Nazad na vrh Ići dole
Palma*
Aktivan clan
Aktivan clan
Palma*

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:42

Ne oprašta niko!
A da li bi priznao prevaru? hehe.. 

Draga, baci oko na moja avatar: "ljubav, ako je iskrena i duboka, lako prašta i zaboravlja!"

Ja sam oprostila...
Onaj koji me je prevario to nikad neće priznati, a što je još gore misli da me nije prevario.  hehe.. 
Nazad na vrh Ići dole
SUMAR

SUMAR

Broj poruka : 8607
Datum upisa : 06.02.2014
Godina : 65

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:45

Nisam od tog soja.
Ne podnosim prevare jer znam kako bih video sebe da sam prevaren.
Jer za sve sto mislim da uradim prvo sebe stavim na suprotno mesto od mene pa ako je dobro onda uradim.
Nazad na vrh Ići dole
Solveig

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:47

Šumaru, sviđa mi se tvoje razmišljanje.
Nazad na vrh Ići dole
popovac

popovac

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:52

Šumaru, sviđa mi se tvoje razmišljanje.

Evo već dugo pišemo o preveri  , priznanju  ili ne ?  Dali  neko  može definirati prebvaru ... makar kao  razmišljanje  ?
Nazad na vrh Ići dole
Palma*
Aktivan clan
Aktivan clan
Palma*

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:54

Sol, ne veruj svemu što čitaš...
Bila sam u situaciji da sam skoro sebi morala reći: "Oči moje, ne vidite ono što vidite!"

popovac ::

Evo već dugo pišemo o preveri  , priznanju  ili ne ?  Dali  neko  može definirati prevaru ... makar kao  razmišljanje  ?

Ako ste mislili pod pomom "prevara" samo seksualno neverstvo tada sam ja gadno promašila temu! Mnogo je vrsta prevare, kao fizičke tako i emotivne.

Poslednji put izmenio Palma* dana 17/3/2014, 23:44, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
Solveig

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime17/3/2014, 22:58

Kad se Sol spava, onda ona u svašta veruje. hehe.. 
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li bi ste priznali prevaru ili ne?   Da li bi ste priznali prevaru ili ne? - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Da li bi ste priznali prevaru ili ne?
Nazad na vrh 
Strana 2 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
IZVOR LjUBAVI :: DRUŠTVO :: PSIHOLOGIJA-
Skoči na: