Broj poruka : 8809 Datum upisa : 04.08.2013 Godina : 60 Lokacija : Nedodjija:))
Naslov: Re: Samo ti... 4/2/2014, 07:56
Poslednji izmenio _Zana_ dana 4/2/2014, 07:58, izmenjeno ukupno 1 puta
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 4/2/2014, 07:57
Ti samo ti
Toliko toga znamo ti i ja, med u noćima, s tobom nikad ne razgovaram, pričamo očima. Neću ti kriti sve znaš, previše želim te ja.
Sve si mi ti, reci da si moj, reci mi, samo da čujem iako već znam. Ti samo ti reci da si moj, reci mi, i bit ću zauvijek s tobom il' sama.
Za lude misli nemam vremena, ti ih odvlačiš, u mojoj sobi nema oblaka, jer ti se uvlačiš. Neću ti kriti sve znaš, previše želim te ja.
Sve si mi ti..
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 4/2/2014, 07:59
.. voleti se moze na 100 nacina... Samo Ti Uvek bio si I bices mi Moja Tajna... Jedne vecne ljubavi Samo Ti Oduvek do vecnosti Sve sto imam To si Ti
Samo Ti Kad me volis i ne volis Samo Ti Kad smo sretni i nesretni Veruj mi Samo Tebe mogu voleti Sve sto imam To si Ti
Samo Ti Ti mojoj dusi nosis mir I noci pune ljubavi I osmeh kad se probudim Uz Tebe moja ljubavi Samo Ti U meni uvek zivis Ti Veru u zivot dajes mi Zauvek bicu Tvoja Samo Tvoja Veruj mi
Samo Ti Kad si ljut i nepodnsoljiv Samo Ti I onda kad me zaboli Samo Tebe Ne bih mogla preboleti Sve sto imam To si Ti
Samo ti Ti mojoj dusi nosis mir I noci pune ljubavi I osmeh kad se probudim Uz Tebe Moja ljubavi Samo Ti U meni uvek zivis Ti Veru u zivot dajes mi Zauvek bicu Tvoja Samo tvoja Veruj mi Samo ti...[You must be registered and logged in to see this image.]
_Zana_
Samo ti......... Osječaš me jer znadeš kako moja duša diše, u zagrljaju moju ruku tražiš jer znadeš da samo tebi najljepše stihove ona piše. I uvijek tražiš moje usne vrele jer samo ti najbolje znadeš koliko bi te one poljubiti htjele. I kada prolazi dan i približava se san ti najbolje znadeš uči u moj san jer ja znadem da i ti sa mnom želiš u snu dočekati još jedan novi dan !!!
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 4/2/2014, 08:10
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 6/2/2014, 16:22
TI SAMO BUDI DOVOLJNO DALEKO tekst
Ti samo budi dovoljno daleko za mene postoji drugi neko cije ce reci manje da bole cije ce ruke lepse da vole
Ti samo budi tamna sena za mene stizu lepsa vremena ulice nove, nova lica i jedno nebo prepuno ptica
Ti samo budi srcu trag jos ce mi neko biti drag jos cu sa nekim naci srecu nikad te vise voleti necu
Nekom ces biti dobra zena odana, verna i postena sve nek' ti bude drugi neko ti samo budi dovoljno daleko
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 6/2/2014, 16:24
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 6/2/2014, 16:25
Samo ti Uvijek bila si I bit ces mi Moja tajna Jedne vjecne ljubavi Samo ti Oduvijek do vjecnosti Sve sto imam To si it
Samo ti Kad me volis i ne volis Samo ti Kad smo sretni i nesretni Vjeruj mi Smao tebe mogu voljeti Sve sto imam To si ti
Samo ti Ti mojoj dusi nosis mir I noci pune ljubavi I osmijeh kad se probudim Uz tebe moja ljubavi Samo ti U meni uvijek zivis ti Vjeru u zivot dajes mi Zauvijek bit cu tvoj Samo tvoj Vjeruj mi
Samo ti Kad si zla i nepodnsoljiva Samo ti I onda kad me zabolis Samo tebe Ne bih mogao preboljeti Sve sto imam To si ti
Samo ti Ti mojoj dusi nosis mir I noci pune ljubavi I osmijeh kad se probudim Uz tebe moja ljubavi Samo ti U meni uvijek zivis ti Vjeru u zivot dajes mi Zauvijek bit cu tvoj Samo tvoj Vjeruj mi Samo ti
Palma* Aktivan clan
Broj poruka : 11980 Datum upisa : 30.11.2012 Godina : 103 Lokacija : sunčana strana ulice
Ljiljana Petrović: AKO SE SRETNEMO U NEKOM NOVOM ŽIVOTU
Ako se sretnemo u nekom novom životu, neću Ti oprostiti za sve besane noći i nedovršene snove u njima.
Neću Ti oprostiti za sve neostvarene duge šetnje pored jezera i nedovršene priče o lepim iskustvima. Dobro znaš da volim da Te slušam.
Nećcu Ti oprostiti za sve neostvarene duge šetnje parkovima i nedovršene priče o životu. U tome smo uvek bili dobri!
Ako se sretnemo u nekom novom životu, neću Ti oprostiti za neostvarena putovanja u nepoznata mesta gde su drugačiji ljudi i običaji, lepota i predeli. Znaš da oboje to volimo!
Neću Ti oprostiti za neodsvirane pesme na gitari i neodigrane igre uz pesme koje su ispevane samo za NAS. Znaš da bih mogla To dok ne poludim!
A više ov svega, ako se sretnemo u sledećoj reinkarnaciji, neću Ti oprostiti VREME kad nismo bili zajedno. Znaš da nam ga je uvek bilo malo!
_Zana_
Broj poruka : 11980 Datum upisa : 30.11.2012 Godina : 103 Lokacija : sunčana strana ulice
Naslov: Re: Samo ti... 25/2/2014, 09:48
[You must be registered and logged in to see this image.] Ljiljana Vojnović: VOLIM
Volim kada te zagrlim pogledom i ugrejem osmehom pa te kao meku glinu na srce privijem da čuješ kako peva po notama tvog imena o svetu u kom živi ljubav iskrena.
Tada me ne grize savest što sebično vežem tvoje vene za svoje i što se hranim tvojim mislima pijući nektar sa tvojih usana noćima.
U tvojim očima sunce ne spava nikada sreća me okupa svakog svitanja pa se kao bršljen rasprostranim tvojim telom pazeći da mi te ne ukradu neka hladna proleća.
Volim kada znam da je čovek kom dušom pripadam tvrđava sigurna sa podignutom zastavom mog lika po čijim zidovima su samo tragovi mojih dodira a ja kraljica na prestolu ljubavi a ne samo okačena za divljenje slika.
Volim sebičnošću voljenja nesebično sebe tako da dam ne stedeći boje da ti na licu ljubav iscrtam nije me lako u ljubavi pratiti ali to je jedini način na koji voleti želim i znam.[/b]
Tojota
Broj poruka : 2191 Datum upisa : 09.10.2013
Naslov: Re: Samo ti... 25/2/2014, 10:19
Cura fina
Broj poruka : 1693 Datum upisa : 30.12.2013 Lokacija : u šumi
Naslov: Re: Samo ti... 28/2/2014, 21:26
Posuću se pepelom i raspustiću kose, spaljivaću se svakodnevno po trgovima gradskim, struje rečne pustiću da me nose i igraću bosa po sokacima ciganskim,
ako me ne poljubiš.
Pogledom besnim rasteraću Mesec i zvezde u besputne staze izbegličke, raspustiću vetrove nebom da jezde i pevaću pesme bludne, razvratničke,
ako me ne poljubiš.
Naći će me neko na violinskoj visim žici, eno je gde opet svira misliće. Samo oni koji vole znaju, to bol cići, kada se rasprsnem u hiljadu komada, verovaće,
ako me ne poljubiš.
Ne vidim li se u očima tvojim, čežnjom izazvaću prljavi rat, oslušni, u grudima mojim eksplodiraću, otkucava sat,