Broj poruka : 8809 Datum upisa : 04.08.2013 Godina : 60 Lokacija : Nedodjija:))
Naslov: Samo ti... 4/2/2014, 07:55
First topic message reminder :
Ti si samo ti
Jos bolujem ja za tobom a proljece pod prozorom nit mi cvjeta niti mirise. Tebe nema da mi kucas da me svojim glasom budis da mi ime cestom dozivas.
Kada sanjam jedva disem budim se i pjesme pisem stihovima tebi putujem. Na te mislim svakog sata pa mi dodjes ko tableta ljubav ti je cudna zaraza.
Odkad si usunjala se ti, u moje srce na mala vrata. Za mene ti si samo ti, druge su nula druge su nista.
Odkad si usunjala se ti, u moje srce na mala vrata. Za mene ti si samo ti, druge su nula druge su nista, druge su nula (ti si samo ti).
Jos bolujem ja za tobom a proljece pod prozorom nit mi cvjeta niti mirise. Tebe nema da mi kucas da me svojim glasom budis da mi ime cestom dozivas.
Kada sanjam jedva disem budim se i pjesme pisem stihovima tebi putujem. Na te mislim svakog sata pa mi dodjes ko tableta ljubav ti je cudna zaraza.
Odkad si usunjala se ti, u moje srce na mala vrata. Za mene ti si samo ti, druge su nula druge su nista.
Odkad si usunjala se ti, u moje srce na mala vrata. Za mene ti si samo ti, druge su nula druge su nista, druge su nula (ti si samo ti).
Odkad si usunjala se ti...
Autor
Poruka
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 3/3/2014, 06:39
Samo ti Uvijek bila si I bit ces mi Moja tajna Jedne vjecne ljubavi Samo ti Oduvijek do vjecnosti Sve sto imam To si it
Samo ti Kad me volis i ne volis Samo ti Kad smo sretni i nesretni Vjeruj mi Smao tebe mogu voljeti Sve sto imam To si ti
Samo ti Ti mojoj dusi nosis mir I noci pune ljubavi I osmijeh kad se probudim Uz tebe moja ljubavi Samo ti U meni uvijek zivis ti Vjeru u zivot dajes mi Zauvijek bit cu tvoj Samo tvoj Vjeruj mi
Samo ti Kad si zla i nepodnsoljiva Samo ti I onda kad me zabolis Samo tebe Ne bih mogao preboljeti Sve sto imam To si ti
Samo ti Ti mojoj dusi nosis mir I noci pune ljubavi I osmijeh kad se probudim Uz tebe moja ljubavi Samo ti U meni uvijek zivis ti Vjeru u zivot dajes mi Zauvijek bit cu tvoj Samo tvoj Vjeruj mi Samo ti
Tojota
Broj poruka : 2191 Datum upisa : 09.10.2013
Naslov: Re: Samo ti... 3/3/2014, 08:45
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 3/3/2014, 11:38
Cura fina
Broj poruka : 1693 Datum upisa : 30.12.2013 Lokacija : u šumi
Gajim cvet da te zakitim kad se vratiš. Ničije oči ne smeju na njega pasti, ničije oči do tvog povratka. Niko sem tebe osetiti ne sme kako mu je duša mirisna i slatka.
Pred ljudima spuštam zemlji oči, čuvam ih za tebe kad se vratiš, neka budu pune kao jutarnji zdenci, kad pridješ u njima radost da zahvatiš.
Učim za tebe u potaji pesme, niko od ljudi njime tople zvuke pre tvog povratka nikad čuti ne sme. Zapevaću ih tek kad izdaleka spazim da ti si mi ispružio ruke.
Smiri napaćenu dušu, smiri, čuvam srce do tvog povratka. Sva patnja, ma kako duga bila, tad činiće mi se da je bila kratka.
Zagrljaj naš biće dug kao čekanje, bice dug beskrajno. Uzeću te u suton na svoje grudi i pustiti tek u jutro sjajno.
Gajim cvet da te zakitim kad se vratiš. Preda te s cvecem uvek ja požurih. O, biće opet hiljadu dana sreće posle hiljadu suznih i tmurnih. (Desanka Maksimović)
Tojota
Naslov: Re: Samo ti... 7/3/2014, 09:26
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 7/3/2014, 19:08
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 8/3/2014, 07:09
Uvijek ti od prvog dana, samo ti u svakoj misli, uvijek ti u svemu, samo ti danas i uvijek, ti u mom zivotu ljubavi
Uvijek ti u svakom jutru, samo ti u svakoj stvari, samo ti za mene, samo ti danas i uvijek ti u srcu mom si ljubavi
Uvijek ti i necu dio svakog sna tvoj glas je kao muzika sto svud je cujem ja
Samo ti u pjesmi koju pjevam sad u svemu sto o tebi znam o cemu snivam
Uvijek ti u svakom zvuku, samo ti u svakom sumu, uvijek ti vjeruj mi, samo ti danas i uvijek, ti od svih na svijetu ljubavi
Broj poruka : 11980 Datum upisa : 30.11.2012 Godina : 103 Lokacija : sunčana strana ulice
Naslov: Re: Samo ti... 15/3/2014, 18:45
[You must be registered and logged in to see this image.] Željko Krznarić: ŠTA TI NEDOSTAJE NOĆAS...
Šta ti nedostaje noćas mislim osim mene jer drugo je sve u redu drugo nije važno u ovoj noći jer zvijezde će ionako padati i ovdje i na zapadnim i istočnim obalama mene nešto drugo zanima mene zanima što da učinim s ovim depresivnim magnetskim poljem i kako da umaknem nepovoljnim strujanjima vjetrova s juga koji u tvom srcu stvaraju zrakoprazne prostore što ti nedostaje noćas osim kucanja sata mislim osim mene jer sve drugo nije more koje se pjeni nije to šlag na sve posebno na ono što me dovodi do ludila pazi jutra će svejedno dolaziti bez obzira na naša stanja ali mene nešto drugo zanima meni to što me ubija može biti slatko i suzama razmazano lice može i to a to što ne možeš pogledati u oči nikom hajde molim te ti baš kao neko dijete uživaš u svemu što ne možeš promijeniti ma priznaj da ti ja najviše nedostajem...
Tojota
Naslov: Re: Samo ti... 15/3/2014, 19:00
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 23/3/2014, 09:00
Cura fina
Broj poruka : 1693 Datum upisa : 30.12.2013 Lokacija : u šumi
Moguće je Da Sunce na zemlju padne A da je ne sagori I reke da se na vrh planine popnu I na Mesec oteknu Moguće je Da legnem u postelju A da se ne pomolim Samo nije moguće Da te zaboravim i više ne volim..
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 29/3/2014, 07:51
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 29/3/2014, 07:53
SAMO TI...
Ti jos uvek znas samo kad me pogledas sive oblake da daleko oteras
Davno si me kupila pod mojim nebom srecu skupila mozda i preterujem al samo tebi verujem
Ti jos uvek znas da mi osmeh sacuvas usred nemira mirne snove da mi das
Ti si me promenila, za boljeg mene me zamenila mozda i preterujem al samo tebi verujem
Refren:2X Trebas mi i za srecu i za tugu kad bih sto zivota imao ne bih izabrao drugu
Ti jos uvek znas da mi osmeh sacuvas usred nemira mirne snove da mi das
Kad me mazis da me ozdravis kad me ljubis da me zaljubis mozda i preterujem al samo tebi verujem
Trebas mi i za srecu i za tugu kad bih sto zivota imao ne bih izabrao drugu
Palma* Aktivan clan
Broj poruka : 11980 Datum upisa : 30.11.2012 Godina : 103 Lokacija : sunčana strana ulice
Kada nisi tu Da samo znaš kako sam pametan kada nisi tu. Uvežbavam šta ću reći, kada se pojaviš, milina me slušati. Nije to samo „radujem se što si tu“, „nedostaješ mi i kada si tu, jer znam da ćeš otići“, sve ja to nekako začinim i zvuči kao poezija, čak se i meni dopadne. Da samo znaš kako sam nežan kada nisi tu. Zagrlim te željom umesto rukama, da osetiš i da se čudiš, a da mi ruke ne prepoznaš, da ne moram da se pravdam i da se postidim. Sednem na drugi kraj svemira, da ne prozreš moju nameru, govorim nešto neobavezno, ali mudro obavezno i kad se najmanje nadaš udesim da jedna zvezda iz tvoje ogrlice padne ti kraj nogu, pa se sagnem da je dohvatim i obrazom ti koleno dotaknem, da ne primetiš. Ako osetiš, pitam da li te koleno zabolelo, kažem izvini, ali sve se nekako rimuje sa mojim mislima i ti se ne ljutiš, naravno, već kažeš da je u redu, to je samo koleno i samo cirkončić. Kao pamuk sam, kada nisi tu. Ceo kliznem niz tvoja leđa, tako da misliš da je povetarac, pa ti ne smeta. Nešto ti golica prste, ne znaš šta, a to se ja zavučem između tvog dlana i svega što dotakneš. Kad pomisliš da ti je trepavica upala u oko, to ja pokušavam do duše da ti doprem, ali sam ponekad nespretan, pa primetiš. Lako se opravdam, jer nisi tu, udesim da je to zaista trepavica, ponudim se da pomognem, a ti kažeš: „Hajde da vidimo kome će se želja ispuniti“. Koristim trikove, jer nisi tu, udesim da poželim da trepavica bude na prstu koji sam predvideo. Lako je meni, kada nisi tu. Dozvolim da pričaš sve što želim da čujem, da me zavodiš visokom temperaturom svog daha, dok šapućeš, a uvek ima nešto da se šapne, kada nisi tu i gledam sve tvoje, što ne bi bilo pristojno u tvom prisustvu gledati. Vidim čak i ono što pokušaš krišom da uradiš i otkrijem da si mi srce stavila u grudi, povezala sa dosadnim satom, što u njima kuca i saznam koju žicu treba preseći da ne bi eksplodiralo. Pustim te da misliš da ne znam šta radiš, jer želim da budem dobar domaćin, kada nisi tu. Ponekad te samo ispratim do tebe, da ne bi i sebi nedostajala. „Srešćemo se nekad“, kažem, a ti poskočiš od radosti i kažeš „Jedva čekam“.
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 10/4/2014, 08:28
LJUBAV,TO SI SAMO TI
Već godinama učim tvoje crte, u koje dani Utiskuju svoje male vatre; godinama pamtim Njihovu svetlucavu neponovljivost, i rešetkastu lakoću
Tvojih pokreta, iza providnih zavesa popodneva; Tako te više ne prepoznajem izvan pamćenja Koje te predaje meni, i tako sve teže krotim Struju vremena sto ne prodje kroz tebe, kroz blagi metal
Tvoje krvi; ako se menjas, menjam se sigurno i ja, I s nama taj svet sagradjen oko jednog trenutka Kao plod oko koštice, satkan od nestvarnog mesa što ima ukus munje, ukus prašine, ukus godina, Ukus snega rastopljenog na plamenu tvoje kože.
Već godinama znam da nestajemo zajedno; Ti progorena zvezdom moga sećanja, izvan koje Sve manje te ima, ja lepo rasturen u tebi, U svim popodnevima, u svim sobama, u svim danima, U svemu sto puni te polako, kao pesak Postelju reke; i taj naš trenutak Traje duže od tudje smrti.
Tojota
Naslov: Re: Samo ti... 10/4/2014, 10:55
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 11/4/2014, 11:03
Samo ti mozes slomiti mi srce
Ti mozes sve to dobro znas al' ne smijes srcu nadu da das
Reci zeno zasto me mucis ja te volim ti rastanak slutis o, reci zeno zasto me mucis ja te volim ti rastanak slutis
Samo ti mozes slomiti mi srce samo ti mozes nanijeti mi boli ljubljena moja zeno mojih snova jer te srce ludo voli
Slazi bar da volis me ne rusi srecu i moje sne
Reci zeno zasto me mucis ja te volim ti rastanak slutis o, reci zeno zasto me mucis ja te volim ti rastanak slutis
Ref. 2x
Necu kraj jos volim znaj molim te sreco sansu mi daj
Jer te srce ludo voli
Tojota
Naslov: Re: Samo ti... 12/4/2014, 09:55
Palma* Aktivan clan
Naslov: Re: Samo ti... 12/4/2014, 15:29
[You must be registered and logged in to see this image.] Pablo Neruda: NA MOM SUTONSKOM NEBU
Na mome sutonskom nebu ti si poput oblaka i tvoja boja i oblik su onakvi kakve želim. Moja, moja si, ženo usana slasnih, moji beskrajni snovi u tebi žive.
Svjetiljka duše moje rumenilom ti boji noge. Moje vino trpko najslađe je na usnama tvojim, oh, žetelice moje sutonske pjesme, kako te moji samotni snovi osjećaju mojom.
Moja si, moja, i ja kličem u popodnevnom povjetarcu, a vjetar pronosi moj udovički glas. U dubini očiju mojih ti loviš, tvoj noćni pogled se zaustavlja poput vode tvog otimanja.
Zatočenica si u mreži moje muzike, ljubavi moja, a mreže muzike moje kao nebo su široke. Na obali tvojih tužnih očiju duša mi se rađa. U tvojim tužnim očima početak je zemlje snova.
_Zana_
Naslov: Re: Samo ti... 13/4/2014, 07:30
Palma* Aktivan clan
Na mome sutonskom nebu ti si poput oblaka i tvoja boja i oblik su onakvi kakve želim. Moja, moja si, ženo usana slasnih, moji beskrajni snovi u tebi žive.
Svetiljka duše moje rumenilom ti boji noge. Moje oporo vino najslađe je na usnama tvojim, oh, žetelice moje sutonske pesme, kako te ovi samotni snovi osećaju mojom.
Moja si, moja, i ja kličem u popodnevnom povetarcu, a vetar pronosi moj udovički glas. U dubini očiju mojih ti loviš, tvoj noćni pogled se zaustavlja poput vode tvog otimanja.
Zatočenica si u mreži moje muzike, ljubavi moja, a mreže muzike moje kao nebo su široke. Na obali tvojih tužnih očiju duša mi se rađa. U tvojim tužnim očima početak je zemlje snova.
Nataša
Broj poruka : 1497 Datum upisa : 07.02.2013 Lokacija : Osijek