|
| Samo ti... | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
_Zana_
Broj poruka : 8809 Datum upisa : 04.08.2013 Godina : 60 Lokacija : Nedodjija:))
| Naslov: Samo ti... 4/2/2014, 07:55 | |
| First topic message reminder :
Ti si samo ti
Jos bolujem ja za tobom a proljece pod prozorom nit mi cvjeta niti mirise. Tebe nema da mi kucas da me svojim glasom budis da mi ime cestom dozivas.
Kada sanjam jedva disem budim se i pjesme pisem stihovima tebi putujem. Na te mislim svakog sata pa mi dodjes ko tableta ljubav ti je cudna zaraza.
Odkad si usunjala se ti, u moje srce na mala vrata. Za mene ti si samo ti, druge su nula druge su nista.
Odkad si usunjala se ti, u moje srce na mala vrata. Za mene ti si samo ti, druge su nula druge su nista, druge su nula (ti si samo ti).
Jos bolujem ja za tobom a proljece pod prozorom nit mi cvjeta niti mirise. Tebe nema da mi kucas da me svojim glasom budis da mi ime cestom dozivas.
Kada sanjam jedva disem budim se i pjesme pisem stihovima tebi putujem. Na te mislim svakog sata pa mi dodjes ko tableta ljubav ti je cudna zaraza.
Odkad si usunjala se ti, u moje srce na mala vrata. Za mene ti si samo ti, druge su nula druge su nista.
Odkad si usunjala se ti, u moje srce na mala vrata. Za mene ti si samo ti, druge su nula druge su nista, druge su nula (ti si samo ti).
Odkad si usunjala se ti... | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Palma* Aktivan clan
Broj poruka : 11980 Datum upisa : 30.11.2012 Godina : 103 Lokacija : sunčana strana ulice
| Naslov: Re: Samo ti... 15/4/2014, 11:15 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] Šarl Bodler: JEDNA HEMISFERA U NJENOJ KOSI
Pusti da dugo, dugo udišem miris tvojih kosa, da u njih zagnjurim čitavo lice, kao žedan čovek u izvorsku vodu, i da zalepršaju pod mojom rukom kao mirisavi rubac, da se vazduhom razmahnu uspomene. Kad bi mogla znati šta sve vidim! Šta sve osećam! Šta sve osluškujem u tvojim kosama! Duša mi putuje mirisom nošena, kao duše drugih ljudi ponete muzikom.
U tvojim je kosama čitav jedan san, pun jedrilja i jarbolja; u njima su debela mora čiji me monsuni nose put dražesnih podneblja, gde je prostor plavlji i dublji, a vazduh mirom miriše od plodova, lišća i ljudske kože. U okeanu tvoje kose nazirem luku što mravinja od setnih pesama, od snažnih ljudi svekolikih naroda i od brodovlja svakakvih oblika, čiji se tanani i zamršeni obrisi ocrtavaju na neizmernom nebu kojim se baškari večita vrelina. U milovanju tvoje kose opet nalazim klonuća iz dugih časova provedenih na ležaju u kajiti jedne lepe lađe, uz uljuljkivanje blagih talasa u luci, među posudama sa cvećem i osvežavajućim testijama. U žarkom ognjištu tvoje kose udišem miris duvana izmešan sa opijumom i šećerom; u noći tvoje kose vidim kako blista beskraj tropskog plavetnila; na paperjastim obalama tvoje kose opijam se pomešanim mirisima smole, mošusa i kokosova ulja. Pusti da dugo grizem tvoje vitice, teške i vrane. Kad grickam kose tvoje, gipke i neposlušne, čini mi se da jedem uspomene. | |
| | | Palma* Aktivan clan
Broj poruka : 11980 Datum upisa : 30.11.2012 Godina : 103 Lokacija : sunčana strana ulice
| Naslov: Re: Samo ti... 16/4/2014, 21:06 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Goran Tadić: MILIONER
Da mi je da još samo milion puta pogledam u oči tvoju dušu, da se čudim kako možeš tako dugo da izdržiš da ne trepneš, da izludim jednom i od radosti, ovako lud od tuge. Da mi je da još samo milion puta veruješ, kada ti kosu dotaknem, da će sve biti dobro, jer ja tako kažem, jer umem da nam bude dobro. Da mi je da se još samo milion puta tvoje usne na mojim istope od želje, da ih razmazujem po tvojoj koži, dok klizim po ostatatku tebe, da ih na mesto, na kratko, vratim, tek da šapneš nešto nerazumljivo, a lepo. Da mi je da me još samo milion puta, kao prvi put, voliš, da ti trepavice trnu od mojih golicljivih ugriza, da se pitaš zar sam toliko nezasit da mi još uvek zalogaj tebe fali, da se pitaš koliko je to moje srce kad ne mogu da ga napunim. Da mi je da se još samo milion puta moje srce vidi spolja kad milion puta uradiš bilo šta što ima veze sa mnom, da me pitaju čime sam zaslužio toliki orden, a ja da im ne kažem, nek’ puknu od zavisti što si izabrala mene da za tebe živim. Da mi je da još samo milion puta, u prolazu, poljubim tvoj osmeh, da me pitaš: “Šta ti je, bleso?”, a ja da kažem: “Pa, ništa, srećan sam”. Da mi je još samo milion dana i milion noći pretrpanih tobom, da dokažem da umem da živim, da poverujem u sve u šta ne verujem, u letu da sakupljam pahulju po pahulju za tvoju venčanicu, a ti da kažeš: “Ne treba toliko. Neću da me veo sakrije od tebe. Nagledaj se. Zaslužio si, kad si me milion godina željan”. | |
| | | Tojota
Broj poruka : 2191 Datum upisa : 09.10.2013
| Naslov: Re: Samo ti... 26/4/2014, 00:05 | |
| | |
| | | Palma* Aktivan clan
| Naslov: Re: Samo ti... 4/5/2014, 09:15 | |
| NOĆAS SAM TE POŽELIO OPET!
Noćas sam te poželio kraj sebe Onako tihu i prepunu sreće. U poljubcima tvojim da se opet kupam Jer prošli tjedan zaboravit se neće.
Noćas sam te eto poželio opet Na svom tijelu, da ti mrsim kose, Miris kože još je tvoje u meni Ruke nježno žele da te nose.
Noćas opet sanjah ja o tebi Tvoje grudi di miluju moje, Još se sjećam prošlog tjedna mila I te kose kovrdžave tvoje.
Noćas želja u meni se budi Da te opet ja kraj sebe imam, Ali to su samo snovi topli Koje eto iz svog srca primam.
Noćas sam te poželio kraj sebe Onako tihu poput srne plahu, Da te volim i ljubim ja mila Još osjećam da si u mom dahu!
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Samo ti... | |
| |
| | | | Samo ti... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Novembar 2024 | Pon | Uto | Sre | Čet | Pet | Sub | Ned |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Kalendar |
|
Ko je trenutno na forumu | Imamo 232 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 232 Gosta
Nema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 236 dana 26/10/2024, 09:40
|
BLOKADA KOPIRANJA | Zabrana kopiranja |
|